Půjčky Bez Potvrzení O Příjmu info

29.05.2012 14:34

Půjčky bez zástavy x půjčky se zástavou

Jedním typem, jak poskytující subjekty půjčky klasifikují je, zda máte možnost poskytnout jako záruku nemovitost nebo takovou možnost nemáte. Pokud můžete půjčku řádně splácet, není žádné neštěstí zařídit si půjčku s ručením nemovitostí.
Ručení způsobem zástavy nemovitého majetku znamená pro řadu poskytujících institucí vynikající garanci, že se jim poskytnuté peněžní prostředky vrátí, takže Vám mnohdy poskytnou lepší podmínky, než u půjčky bez zaručení se nemovitým majetkem. A za druhé, jestliže přece jen přemýšlíte o tom, že byste si vyřídili půjčku, jakou byste cíleně neplatili a jste vlastníkem nemovitosti, raději na to rovnou zapomeňte. V současnosti totiž vymahači pracují opravdu rychle, takže rozhodnutí o exekuci je téměř dílem okamžiku a exekutor Vám znemožní disponování s Vaším nemovitým majetkem. Pokud do stanoveného termínu pak exekuci nevyplatíte, zahájí exekutor její nucenou dražbu a Vy tak ztratíte bydlení a mnoho peněz, protože celý exekuční postup, dražba a smluvní pokuty Vám nehrazení půjčky velmi prodraží. Jestli tedy nemovitý majetek vlastníte, tak v konečném důsledku je takřka jedno, jestli jste nemovitost zastavili nebo nikoliv. Když nebudete splácet, exekutor si Vás pokaždé najde. Je tedy výhodné využít nabídku poskytovatelů nebankovní půjčky se zřízením zástavy, kde mnohdy dostanete skvělé podmínky.

Dá se získat půjčka se záznamem v registru neplatičů?

V současné době, pokud si chcete sjednat půjčku, je dobré mít přehled o tom, jestli jste vedeni v registru nesolventních osob. Tato věc totiž má výrazný vliv na možnost sjednání půjčky u některých poskytovatelů. Např. banka, když máte zápis v registrech dlužníků, téměř vůbec půjčky neposkytují. Jestliže tedy potřebujete peněžní půjčku, u bankovní společnosti s uvedením v registrech nesolventních osob máte smůlu. Banky hlídá celkem tři nezávislé registry. Jestli jste v minulosti měli špatnou platební morálku se splácením některé půjčky nebo úvěru, banka před Vámi téměř zaklapne dveře. Pravidla pro poskytování půjček zde jsou bankovní organizace nastaveny velmi přísně. Záznam v registru neplatičů Vám tedy cca na 3 - 4 roky zamítá možnost uzavřít půjčku v bance. Naštěstí i v takovém případě jde půjčku získat. Na aktuálním peněžním trhu působí řada nebankovních věřitelů, co poskytují půjčky bez registru. Půjčka bez registru je hodně oblíbenou alternativou. U nebankovní půjčky bez registru je ale nezbytné zahrnout to, že se Vám ve srovnání s půjčkou z banky o trochu prodraží. Nebankovní instituce, které poskytují půjčky bez registru, registry vůbec nepotřebují a záznam v registru neplatičů není příčinou k odmítnutí nebankovní půjčky.

Nechcete dokládat výši své mzdy?

Mnoho zákazníků, kteří potřebují půjčku, nemá možnost sdělit poskytovateli částku svého příjmu. U bankovní společnosti je tento fakt opravdu obrovský problém, jelikož nabízejí hodně limitované možnosti sjednání takové půjčky, kde po spotřebiteli doložení výše výdělku nechtějí a týká se to hlavně spíše o půjčky v rozsahu pár tisíc a k tomu v podobě povoleného přečerpání účtu nebo kreditní karty. Žadatelé, kteří se s takovou půjčkou nespokojí a nemohou předložit potvrzení o příjmu, se tak na bankovní půjčky nemůžou spoléhat. Ještěže i v takové situaci lze najít možnost sjednání půjčky bez potvrzení o příjmu od některé nebankovní instituce, kde jsou na podobné produkty - nebankovní půjčky specialisté. Při uzavírání půjčky bez potvrzení o příjmu není třeba doložení Vašich příjmů dokládat. Nejspíš pouze potvrdíte prohlášení, že zvládnete splátku a víc nepotřebujete. Není nutné tedy shánět výplatní pásky od zaměstnavatele, dokumenty o výměru dávek od státu ani přiznání k dani z příjmu, jestliže jste podnikatel. Poskytující instituce musí nepochybně riziko nesplácení půjčky zakalkulovat, takže je půjčka bez potvrzení o příjmu o nějakou část nákladnější než půjčky se srovnatelnými parametry, u kterých poskytovatelské společnosti výši výdělku nesdělujete.


Máte možnost ručitele?

V některých případech věřitelé, hlavně u půjček bez jakéhokoliv ručení, mohou mít jako podmínku úvěru ručitele. Co je vlastně ručitel? Ručitel úvěru je osoba, jaká když si uzavíráte půjčku, přebírá povinnost, že v případě, že Vy úvěr nesplatíte, je zavázán zaplatit půjčku za Vás. V nynější době je velmi obtížné osobu ručitele získat, protože odůvodněně má každý strach. Vyskytlo se již nespočetně případů, kdy se třeba známý upsal jako ručitel za půjčku blízké osoby, která ji následně neuhradila a musel ji zaplatit právě ručitel. V některých případech si spotřebitelé sjednávají i statisícové půjčky, takže domluvené ručení dokáže přinést starosti na velmi dlouhou dobu. Půjčky bez ručitele jsou specifickými úvěry, u kterých poskytovatel zajištění ručitelem nepožaduje a spotřebitel nemusí nikoho shánět, aby mu ručení podepsal.


Průběh sjednávání půjčky

Pokud bychom chtěli skupinu půjček klasifikovat na půjčky s přihlédnutím k typu vyřízení, je nezbytné ho členit podle trvání schvalovacího procesu. Každý poskytovatel si rezervuje na schválení půjčky nějaký čas, aby bylo možné spotřebitele alespoň trochu prověřit s ohledem na firemní směrnice. Poskytnutí půjčky se tak může natáhnout na vážně dlouhou dobu. Nejpřísnější proces schvalování mají hlavně bankovní instituce. Je to z důvodu, že žadatel je nucen dostát velmi těžkým kritériím a tento postup neproběhne hned. Jestliže půjčku chcete vyřídit ihned, bankovní půjčka pro Vás nebude tím pravým ořechovým. Bude lepší zvolit nebankovního poskytovatele. Nebankovní společnosti jsou na rychlé půjčky vybaveni a u nižších půjček, můžete peníze mít téměř ihned. Pokud potřebujete vyšší půjčku v rozmezí desítek až stovek tisíc, počítejte, že vyřízení půjčky bude trvat zhruba 5 dnů a mnohdy závisí i na rychlosti Vaší spolupráce, kdy je nutné předložit nějaké dokumenty. Poskytovatelé nebankovních půjček mají mezi svými produkty například půjčky ihned, kdy dojdete na kontaktní místo, případně za Vámi přijde odpovědný pracovník a předá Vám požadovanou částku, nebo také půjčky do 24 hodin, kdy při akceptaci půjčky Vám finance pošlou expresním bezhotovostním převodem na Vámi uvedený účet.


Půjčky online pomohou i Vám

Metoda podání žádosti o půjčku je různorodá u každé společnosti, jaká poskytuje půjčky. Někteří věřitelé požadují striktně prezenci klienta kontaktním místě, kde je třeba vyřídit všechny formality. To se týká především bankovních subjektů, které nedisponují strukturou svých finančních zástupců. Odlišné to je u mnoha nebankovních společností. Aktuálně se značně rozšířily tzv. půjčky online. U tohoto modelu půjček si z pohodlí Vašeho domova zažádáte online vyplněním snadné žádosti a pak už jen čekáte na telefonický kontakt odpovědné osoby. Když je telefonicky Váš požadavek na půjčku online předschválen, dorazí za Vámi na smluvenou adresu obchodní zástupce věřitele. Tady následně záleží na konkrétních specifikacích půjčky, občas Vám rovnou mohou dát hotovostní zálohu z půjčky ještě před podpisem příslušné dokumentace nebo s Vámi smlouvu rovnou uzavřou a zaplatí Vám celou sumu. Uhrazení celkové částky ale je víceméně zřídkakdy, protože každý poskytovatel si chce spotřebitele v první řadě prověřit a provést takzvaný scoring. Půjčky online jsou v každém případě velmi žádané mimo jiné i proto, že na počátku vyřizování půjčky není pro žadatele žádné časové zatížení.

Zdrojem informací je www.homepujcka.cz specialista na rychlé půjčky online. Dále byly informace čerpány z www.pujckapenize.cz